Cliëntervaringen over de therapie bij Therapie Oss

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij  Therapie Oss:

5/5

“Lieve Ozrenka, Bedankt voor de bloem, voor mij de poort naar de weg naar mijn toekomst, een toekomst met het verleden als bagage, maar niet meer een last, met een helder hoofd, niet meer verward, met een blijde kijk, niet meer bang. Een nacht vol dromen zonder angst, alert, geen paniek, nieuwsgierig naar de dag van morgen, naar de dag van vandaag en naar de dag van gisteren, want afgesloten is het verleden nooit. De bloem heette me welkom, het leven begint bij 60. Dankzij jou.”

4/5

“Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij Ozrenka en in korte tijd hebben we voor mij gevoel al bergen werk verzet en een hele hoop bereikt. Oude ongezonde en vastgeroeste patronen in mijn leven hebben plaatsgemaakt voor meer gevoel van vrijheid, gezondheid en balans door nieuwe inzichten die ik dankzij onze gespreken heb gekregen en door verschillende behandelmethodes die er worden gebruikt. Trauma’s uit verleden krijgen dankzij de therapie een plek en ik leer hoe ik er beter mee om kan gaan. Bij Ozrenka voel ik mij geborgen en veilig en krijg ik zodoende het gevoel dat ik over alles kan praten, ook over de dingen die ik erg moeilijk vind. Zij begeleidt mij liefdevol door mijn genezingsproces heen en reikt mij ook technieken aan waardoor ik thuis op mindere momentjes handvatten heb om grip te blijven houden. Ik vind haar een zeer warm en liefdevol persoon. Zij gaat net dat ene stapje verder en ik ben erg blij dat ik bij haar terecht gekomen ben.”

5/5

“In praktijk Bhaktie heb ik voor het eerst kennisgemaakt met EMDR. Deze vorm van therapie is voor mij heel effectief omdat het direct ingrijpt op gebieden/patronen die mij misschien al jaren in de weg zitten en waar ik met de meer traditionele behandelmethoden niet veel verder mee ben gekomen. Ozrenka behandelt helemaal afgestemd op mij en dat geeft vertrouwen in mijzelf en in mijn toekomst.”

4/5

“Uit nieuwsgierigheid naar de reconnectie ben ik bij Ozrenka terecht gekomen. Dit is voor mij een heel bijzondere ervaring geworden. De onvoorwaardelijke liefde die ik heb gevoeld tijdens de eerste healing heeft mij diep geraakt. Als een complete verrassing ben ik na afloop van de reconnectie sessies van het ene op het andere moment gestopt met roken. Ik werd de volgende ochtend heel vroeg wakker, voelde mij heel helder en heb een lange ochtend wandeling gemaakt. Ik voelde toen dat ik niet meer hoefde te roken. Het ging verder helemaal vanzelf. Natuurlijk moest ik wel even wennen aan het omgaan met de momenten waarop ik normaal gesproken rookte. Het is nu een jaar later en ben heerlijk rookvrij. Ik ben daar heel dankbaar voor.”

5/5

“Ik vind Ozrenka een bijzonder, liefdevol, kundig en betrokken mens. De behandeling werd helemaal op mij persoonlijk afgestemd. Ozrenka’s betrokken, persoonlijke, intensieve begeleiding hebben mij gebracht waar ik nu ben.Ik heb regressietherapie gedaan waarin ik ontdekt heb waar de kern van mijn probleem zit, ik heb familieopstellingen gedaan waarin verbazingwekkende inzichten duidelijk werden. Ik heb ook EMDR gedaan, wat heel intensief was, en waar ik veel door verwerkt heb. Inmiddels heb ik de behandeling afgesloten, en kan ik zeggen dat ik mede door Ozrenka een bewuster, zelfverzekerder mens ben geworden”

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel 0412-700504 gerust voor een afspraak of stuur een email. Ik leer je graag kennen!