Tarief en vergoeding bij Therapie Oss

Tarief en duur

Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost 95 euro

Voor relatietherapie reken ik voor het intakegesprek altijd 150 euro voor 90 minuten. De vervolg afspraak voor relatietherapie kan bij mij op twee manieren voor 115 euro voor 60 minuten of voor het intake tarief en duur.

Betalen en afzeggen

Je kunt contant of via de bankrekening van mijn praktijk Therapie Oss betalen. Een afspraak verzetten kan altijd. Graag wel minimaal twee dagen van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd zullen alsnog in rekening worden gebracht.

Is het verzekerd?

Dat verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Je doet er goed aan van tevoren te informeren bij je verzekering want het kan behoorlijk verschillen. Van helemaal vergoed tot een maximaal aantal sessies of ook helemaal niets. Daar help ik je trouwens ook graag bij. Veel mensen vinden het een hoop geregel terwijl ik het vrij snel voor je uit kan zoeken.

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar  mijn praktijk Therapie Oss ter attentie van Aerjen.